Vår Söndag

Vart en riktigt lyckad dag igår. Vi grillade parisare och hade de super trevligt. Vädret kunde inte ha blivit bättre. Efter nån timma ute så gick vi in och slappade i soffan tills vi var skulle fara in till stan och bada med Neo. Denna gång var de banans övningar som stod på schemat, Neo var riktigt duktig. Och eftersom vi var sjuk förre träffen så får vi komma nästa söndag och bada med den gruppen. Och i omklädningsrummet skötte sig Neo exemplariskt, stolt mamma!

Vi hann just och pass hem förens grannarna frågade om vi inte skulle med till gympan. Och det uppskattades av Neo, han var mest intresserad av innebandy så nästa vecka ska Neo få ha med sig en egen innebandyklubba som pappa ska köpa..

20130225-140314.jpg

20130225-140624.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.