Onsdag

Tycker dagarna går så fort nu och tiden rusar iväg. I går var min pappa här och hälsade på och överraskade oss och bjöd på en super god middag, fläskfilé och potatisgratäng med grönpepparsås. Så gott och riktigt kul. Neo var förstås jätte glad när morfar kom och hälsade på, och Neo lärde sig lite nya skills som han glatt visade upp i hockeypausen så vi alla fick oss ett gott skratt.

I Går när älsklingen var på barnens hus och jobbade fick Neo en pressent av lotta <3 hur snällt är inte de, en film fick älsklingen med sig hem. Tack snälla Lotta!

Idag har vi inte gjort så mycket förutom de vanliga som lekt i massor och spelat innebandy som är Neos nya favorit syssla, då pappa köpt en alldeles egen klubba till sonen som vart överlycklig. Neo ligger och vilar nu och tror vi ska passa på att gå ut då han vaknar, hoppas bara solen fortfarande lyser.
Härom kvällen var vi duktiga efter middagen och gick ut och skottade av båda altantaken, och de behövdes verkligen nu då de är plusgrader nästan dygnetrunt.

20130227-145634.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.