Underbar helg

Vilken mysig helg vi haft. Vi startade mys helgen med en taco middag, det var första gången Neo åt tacos och han tyckte de var riktigt gott. Sen avslutade vi Fredags kvällen med en bastu. Neo tyckte det var toppen att basta och protesterade när vi gick ut.

Lördagen så följde vi Jessica och Rikard med barn till pulkbacken. Riktigt kul även om Neo kanske är lite liten än, men han uppskattar de och tycker de är kul att åka. Efter en timma så var han kall och det var dags för lunch så knallade vi hem igen. Efter lunchen somnade han inlindad i filten i min famn och jag och älsklingen såg 2 avsnitt av Arrow.
På eftermiddagen fixk vi besök av min pappa, svärmor och Boe samt Uffe trevligt med Hockey sällskap synd bara att AIK förlorade.

Söndagen vart riktigt lugn, vi bakade chokladbollar och drömtårta, åt en god middag och bara slappade. Så skönt!

20130204-144513.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.