Sista Januari

Igår var vi på babykväll på BarnensHus, Neo behövde en ny Bilbarnstol. Shit så mycket folk de var, vi ivi hittade en stol och köpte en spegel till bilen, hade även tänkt köpa en rutchkana men de glömdes bort och även titta på en ny sittvagn till Neo. En smidigare än den vi har.
Neo fick en fin liten leksak av Lotta på Barnenshus också <3 som han roar sig med. Super snällt!

Idag är de ÖF, och kanske ska vi försöka ta oss dit. Vi får se hur trött Neo är när de är dags. Han vaknade lite tidigare i morse så då vilar han en gång före lunch och nästa på eftermiddan.

Vi har kämpat nu hur länge som helst med Neo på kvällarna, förr gick han och la sig vid 20 på kvällarna men då vaknade han alltid 1 1/2 timma senare och ville inte somna om. Och vi ville inte hellre ta upp han och låta han få belöning för de beteendet så vi satt där vid hans säng i 2-3 timmar tills han somnade om. Provade ge han mer välling men inget hjälpte.
Nu sen en tid tillbaka på har vi upptäckt att om vi lägger han mellan 21 och 22 så sover han hela natten, han kan ju vakna av att han drömmer med bara att stoppa om han igen så somnar han. Så skönt att hitta en lösning som funkar.

20130131-091724.jpg

20130131-091740.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.