Good morning sunshines

Ligger i sängen och in väntar att Neo ska slå upp sina ögon. Han har sovit hela natten i sin säng, skönt må jag säga. Jag vaknar piggare dom mornarna.

Härligt att de äntligen är fredag, idag ska vi käka lunch med Med svärmor och Frida. Ska bli riktigt trevligt.
I helgen händer de trevliga saker, vi ska få besök av Neo’s BB kompis Hedda och hennes mamma och pappa förstås. Jag har inte träffat dom sen vi låg på Bb tillsammans. Ska bli riktigt kul. Sen har vi ju Babysim denna helg, åh vad vi längtar, Neo älskar denna aktivitet. Sen ska vi fira Lo som fyller hela 3 stora år. Detta blir en helg med massor av trevligheter.

20130208-072405.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Good morning sunshines

  1. Jag inser nu att jag missat massor av dina inlägg!! Jag får inga mail längre. Tina sa samma sak, att hon inte heller får mail om din blogg. Kan det ha blivit nåt knas med ditt JetPack? Jag var tvungen att ominstallera det förut... kommer du ihåg när du inte fick mail från min blogg, då hade det blivit knas på JetPack vid en uppdatering.
    Jag ska komma ihåg att gå in och läsa utan mail nu när jag vet det 🙂 kram

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.