En visdomstand mindre

idag har jag följt älslingen till tandläkaren, då han inte får köra bil då han var färdig. Han får en vätska att dricka sen är han helt borta och kommer inte i håg nått.bild 1 Inte kul att ha tandläkarskräck. inte alla som får 4 bitar marabo choklad då man är hos tandläkaren. Han fick inte äta eller dricka nått före han skulle ta vätskan, men eftersom han hade tom mage tog de så länge innan det började verka. Efter 2 timmar var han iaf klar och Neo skötte sig jättebra. Jätte intresserad av vad dom gjorde med hans pappa, fast då dom startade salivsugen vart han lite ledsen.bild 2

Åh så skönt de var att våran super granne Tomas skottade vår uppfart både i går och idag. Hade lite ångest över de. Kan ju inte skicka ut Jonas då han var så bota..Inte lite mängder snö som har trillat ner.

En utslagen Jonas <3

En utslagen Jonas <3


Imorgon är Jonas hemma från jobbet, så det blir mysigt att få rå om han mitt veckan vilken lyx.

Neo har verkligen varit på bus humör idag, först la sin snutte på ett bra gömställe som bara han visste vart de var, så när jag skulle leta så fanns den inte i hela huset. Så han fick vila med sin andra snutte. OCh när han vilat klart så hips vips så kommer han med sin rätta snutte. Sen när vi skulle fara till tandläkaren så hade han gömt sin ena sko, och den fanns inte nånstans, men vi hittade hans gömställe ikväll, under hans gåvagn låg den.
Och ikväll när jag hade borstat hans tänder så fick han ha tandborsten, och just när vi skulle gå ut från toan så vänder han om och skyndar sig till toastolen öppnar locket och slänger i tandborsten. Tur att han är söt…

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera