Vår jul

Lite julledigt har de varit från bloggen, men tänkte iaf skriva om hur vår jul var.

På julaftonsmorgon tyckte Neo att hans snutte skulle få sig ett dopp….i toan. Så det var bara att slänga in den i tvätt maskinen och fortsätta göra oss klara för redan kl 11 skulle min bror jag hans sambo och Li komma och önska God Jul. Och sen trillade resten in allt eftersom. Och 13 personer va vi runt vårt köksbord. Och maten var så god, mycket av julbordet var hemma gjort och inte halvfabrikat.
Neo hade varit riktigt snäll, hans paket hög var riktigt stor och han hade även de största paketen. Han fick av sin farmor och Boe, kläder, böcker, en bobb, leksaker, och en cd skiva, och av Frida och Viktor fick han maiden skiva, av morfar pengar, morbror och liam leksakstraktor och morbror och lusin li och Nina ett snickarbälte med diverse verktyg, av Bernt ett lott paket, av Rikard, Jessica, Arvid och Lo en snurra, och av farfar med familj en elbil Ferrari, och av Jonas moster kicki ett jätte fint sett från P.O.P, och av Jonas kusinbarn Ida fick han en Bok.
Även jag hade varit snäll och fick jättefina julklappar..
På kvällen kom sällskaps spelen fram, måste få visa denna roliga från rita och gissa

20121227-001539.jpg

På Juldagen var vi inne och mös, gick ut efter middagen och provade bobben han fick och gav fåglarna mer mat, vart en serie vi plöjde igenom under dagen och kvällen också. Rätt skön dag.
Annandagen var vi bjudna till svärmor och Boe på middag med julklappsspel som är en tradition, och hockey. Mycket trevligt. Neo somnade i bilen på väg hem så det var bara att lyfta han i sin säng när vi kom hem.

20121227-002346.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.