Tystnad

Har varit dåligt med uppdatering, men all tid går åt till våran son just nu som är sjuk men är på bättringsvägen som skönt är. För de har varit några dagar som har satt tålamodet på prov. Neo har i stort sett varit en liten apa och hängt på oss. Och han har kommit ur dyngnsrytmen totalt. Han får sova när han är trött. Men ikväll fick vi han i säng hyfsat i tid och han sover gott, fast med en heldel snor i näsan, så han snarkar på rätt bra. Man kan nästan tro att min far sover här. För han kan snarka han.

Ikväll var vi bjudna på den årliga Nyårsplanka hos svärmor och Boe. Tur att Neo var piggare så vi kunde fara i väg en stund. För den Plankar längtar jag efter redan dan efter julafton.

Imorgon är de Nyårsafton, och det ska firas ihop med våra kära vänner och god mat…

20121231-013914.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.