1 december

Härligt med helg. Vi startade fredagen med att äta lunch tillsammans som vi alltid gör på fredagar. När vi käkat klart for vi och lämnade sonen hos sin farmor så vi kunde handla diverse julklappar och födelsedags presenter till sonen och u förskaffa de sista klapparna till adventskalendern. Neos farmor överraskade oss och hade gjort Neos adventskalender 🙂 tack tack tack snälla svärmor jätte snällt. Neo har nog världens bästa farmor!

När vi kom hem så satte vi oss och kollade på svtplay, Stockholm internatiomal horse show börjar idag och var ju tvungen att se lite hästhoppning, höjdhoppning barbacka. VärldesRekordet ligger på 2,12m som Robert Whitiker tog förra året. Och han var en av favoriterna, självklart hoppades jag på att Pontus med Landfried skulle vinna. Men tyvärr så vart de 2 stopp, men dom gjorde mycket bra ifrån sig trotts de och hamnade på delad tredje plats Vann gjorde Robert whitiker och Jur Vrieling som stannade på höjden 1,94m.

Igår när Neo lagt sig så slog vi in alla 24 packet till hans kalender, så när älsklingen stiger upp får han sitt första. Strax ska jag och Neo klä på oss ytterkläderna och gå och och börja skotta, det har kommit massor av snö i natt…

20121201-095216.jpg

20121201-095231.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.