Vi lever

Det har varit 2 jobbiga veckor och tålamodet har verkligen satts på prov. Neo han befinner sig just nu i separationsfasen och vaknar stup i ett för att kolla om vi finns kvar. Så ens egen kvälls tid finns som inte. Jag har somnat bevid Neo vid hans säng typ varje kväll, och detta har medfört att jag inte är trött när vi går och läger oss utan jag har blivit en nattuggla. iaf så kommer denna fas att gå över tack och lov så det är bara att hålla ut och kämpa på. Är så glad att vi är två som kan byta av varann. Och tänker på hur de skulle ha sett ut om man vart ensamstående. Alla dom mammor/pappor som är de dom gör de bra..

Här hemma händer de inte mycket, Neo han blir smartare och smartare, och överlistar sin mamma väldigt ofta. Neo har sin 9 tand på G, det är en i överkäken som tittar ut.
Han har även fått dagisplatas, med inskolning den 1 februari. MEn på grund av vissa omständigheter så ska vi skjuta fram inskolningen till hösten. Det känns som ett bra val!

Neos 1 års dag närmar sig med stormsteg vilket ska firas stort. Jag och älsklingen har bestämt oss att göra hans favoritfigurer som dekoration på tårtan, babblarna. Det blir en liten utmaning!
Till helgen är se ju första advent, mysigt att börja julpynta, vi måste upp på vinden och hämta ner alla kartonger 🙂

20121126-215043.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

4 thoughts on “Vi lever

  1. Härligt att du är tillbaka, jag har saknat dina inlägg 🙂 jag förstår hur jobbigt ni har det med Neo när han har sin separationsångest, men som sagt, det går över! Fortare än du tror... snart fyller han 18, bara vänta o se... 🙂 kram

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.