Välkommen söndag

Så var denna lördag slut. Dagen vart inte riktigt som vi tänkt, men vart bra ändå. Min äldsta bror Danne kom och hälsade på, bjöd på mina nybakade muffins. Jag och älsklingen som inte hade käkat middag åt för mycket slisk, och när han for så var klockan alldeles för sent för att ställa sig vid spisen. Så det var kvällsfika istället och sen en film.

Neo vaknade som vanlig 45 minuter efter han somnat, och grät. Nån som har förslag på vad de beror på? Så han fick somna i min famn men la tillbaka han i spjälsängen i vårt sovrum igen. Och har inte vaknat än iaf..

Aurora har hittat sin plats då Neo äter 🙂

20121014-001823.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Välkommen söndag

  1. Tar du alltid upp honom när han vaknar efter 45 minuter?? I så fall tror jag tyvärr han kommer fortsätta att vakna. Det blir som en belöning för barnen att vakna då. Urtrist, men det är min erfarenhet.... När de är sjuka är det ju en sak att ta upp dem, men när de är friska bör man undvika det. kram

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.