Folkrace

Idag har vi varit på folkrace, och haft en riktigt rolig och mysig dag. Vi kom dit just före 11 tiden och hade turen att se David Perssons första start för dagen. Och han kom tvåa. Kul att se nån man känner som kör. Så vi gick till dom i pausen och pratade lite. Han tog sig ända till B-final där slutade han som nummer 2 och så var de slutkört hör han.
Neo tyckte de var kul att titta på alla bilar och allt folk, så han satt nöjt i vagnen.

20120908-203738.jpg

Den svarta bilen är David

20120908-204442.jpg

Vid halv fyra när allt var slut så for vi vidare till Bjässviken där vi var bjudna på våfflor som dessutom var gräddade över öppen eld, himmelskt goda var dom. Så jag åt på tok för många, känner mig hög gravid :p
Neo visade upp sina nya skills för alla och showade <3 men på slutet så vart han trött. Trodde att han skulle somna i bilen på väg hem, men han höll sig vaken. Men slocknade direkt när vi la han i sängen.
Strax kommer Jonas syster Frida och hennes kille Viktor hit vi ska se en film, Men in Black 3 blir de.

Trevlig kväll!!!

Gilla(0)Ogilla(0)

2 thoughts on “Folkrace

Kommentera