Träningsvärk

Vi har hållt på med altanbygget hela dag, gjorde ett stopp för att köpa mer ersättning på ica passade även på att köpa med oss varsin sallad från deras salladsbar, så vi satt ute på vår nya altan och käkade middag 🙂 härligt och skönt i kvällssolen!
Bygget går riktigt bra, stommen till taket ät nästan klart. Imorgon åker vi in till stan och köper vitfärg och förhoppningsvis håller sig regnet borta.
Älsklingen har åkt iväg på svensexa ikväll så jag sitter och slappar framför tvn. Neo han sover gott, så har inget sällskap av han heller. Funderar på om jag ska ta fram dammsugarn och ta golven men vet inte om jag jag orkar, är rätt trött och ont i muskler jag inte visste jag hade..

20120724-225602.jpg

Grannen kom över med ett packet till mig idag 🙂 dom är så fina Tomas och Margit..

/Sandra som har bestämt att golven får vara till imorgon

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.