23 juli

Nu är de bara ca 15 minuter kvar på min födelsedag, har haft en underbar dag. Och fick många fina presenter 🙂 först kom min mamma, pappa och min bror Danne och hans son Liam och fikade.
Vi gick till lekparken och Neo fick prova gunga för första gången, och våran älskling somnade i gungan < ;3 så Neos mormor fick en sväng runt kvarteret med han i vagnen så han fick fortsätta sova. Och när dom for så kom min fina vän och granne Jessica och barn fick en otroligt fin blomma med kruka som kommer passa jättebra på nya altanen. Hennes son Arvid håller på att lära sig cykla utan stödhjul så han tränade på baksidan så snart är han så duktig att fixar de själv. Sen kom svärmor och Boe och Bernt på middag, vart grillat 🙂 älsklingen hade som vanligt grillat köttet perfekt. Fick en jättefin ugnsform som jag hade sett på Spets och ting som jag vart stört kär i för ett tag sen,och fick precis den. Dom visste inte att jag hade önskat mig den ens. Fick även ett sällskaps spel Sequense som jag önskat mig 🙂 20120724-002350.jpg

20120724-002412.jpg

Neo’s farmor och plast farfar hade köpt även lite kläder till sonen, en superfin pyjamas och en super snygg mössa och ett par coola sockar med döskallar på.

20120724-002941.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

2 thoughts on “23 juli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.