Stora killen

Steg upp kl 7 imorse, älsklingen var nämligen ledig idag och kl halv 9 hade vi tid hos BVC för vägning och mätning, och vaccination samt en tid hos barnläkaren. Tyckte jag hade gott om tid imorse gjorde mig klar och satt och slö surfade och tittar på kl efter en stund då var kl 07:50 hjääälp båda killarna ligger och sover.skynda och göra en flaska till Neo och sparka liv i älsklingen som är mer död än levande. hitta nå kläder till sonen och kl 20 min över åtta sitter vi i bilen på väg till kåge. Vi kom i tid 🙂 Oj vad han har vuxit, nu är han 68 cm lång och väger 7300 gr och han fick igenom ua. Läkar besöket gick smärt fritt. Nu äterstod bara vaccineringen. usch, en spruta i varje ben, första vart han riktigt ledsen och just när han var mitt i en hostattak så fick han nästa och den märkte han inte. Och sen fick han krypa upp i sin pappas famn <3 men en lekssaks orm som han sög på. Sen hem och packa skötväskan och fara vidare och hämta våran nya gräsklippare. Våran snälla granne Tomas ordnade en släp åt oss i all hast, vad skulle vi göra utan han ?! Är så otroligt tacksamma att vi har dom som grannar.

Neo fick feber av sprutorna, så han har fått alvedon i kväll, och hoppas att natten blir lugn och att han slipper febern imorgon. Fick en mycket oväntad inbjudan med posten idag, nämligen till ett bröllop 🙂 ska bli så kul att gå på bröllop i sommar. Ikväll har vi haft Rickard och Jessica här, suttit och käkat äppelpaj och surrat. himla mysigt!

Nu ska vi krypa ner i sängen så vi är pigga när Neo slår upp sina små blå

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera