Helt slut

Neo sov riktigt bra i natt, och vakande först gången vid kl 6 men somnade rät fort om igen och vaknade runt 9. Så vi steg upp och gjorde oss klara och gick en härlig morgon promenad i solen. Och undertiden han ju älskling vakna, så när vi kom hem så satt vi och drack vårt morgon kaffe på altanen medans Neo sov i vagnen.
bestämde oss för att börja projektet att ta bort ” kompost ” högen den förra ägaren av huset lämnade kvar efter sig. Och det vart ett dags jobb och tusen vändor med skottkärran till den stora kompost högen i byn, så nu är äntligen den borta och i stället ska vi plantera ett äppelträd som Neo fick i dop present av min familj. Vi måste in till stan och införskaffa gräsfrö dessutom. När vi liks var i grävartagen så tog vi jord och jämnade ut hålet som blev på framsidan där blombänken var och la på lite gräsfrö, hoppas det blir nå gräs nu då.

Regnet har även kommit igen, började lite smått när vi grillade, och nu öser de ner. Hoppas det är uppe håll imorgon. Så vi kan fortsätta våra ute projekt. Det som står näst på tur är skrapning och målning av det vita på huset.
Till veckan hoppas jag iaf vi kan fara och köpa virket och alla tillbehör till altanbygget. Så vi kan börja vårt projekt.

Gilla(0)Ogilla(0)

2 thoughts on “Helt slut

  1. Vilket öde att skrapa hela huset... vi ska skrapa takfoten och måla... vi har nog ångest över bara den biten! Hoppas det går bra! kram

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.