Neo 6 månader idag

Dom här 6 månaderna har farit förbi i rasande fart. Och jag njuter av att vara mamma. Han är så rolig nu Neo. Upptäcker nya färdigheter hos han varje dag. Han är på god väg att börja fatta de här med att krypa. Men än så länge blir han mest arg över att han inte tar sig till grejer han vill ha. Och pratar för fullt och högt, mest mama och papa dada och kchhhhhh.

– Kan ta ett föremål och dra det till sig
– flytta ett från ena handen till den andra
– rullar i båda riktningarna
– Sitter näst intill på egen hand
– Gungar och snurrar runt när han ligger på mage
– Försöker krypa för att nå föremål utom räckhåll
– Plockar upp små föremål
– Söker efter tappade föremål

20120616-073155.jpg

20120616-073211.jpg

20120616-073230.jpg

Igår gjorde vi slag i saken och köpte nya däck och fälg till bilen. Tanke är att under sommar ska sälja och köpa en annan.
valet vart dessa fälgar

20120616-073520.jpg

I går när vi skulle natta Neo var ingen dans på rosor. Det tog nog 45 min, var verkligen jobbigt att höra han ligga och skrika och vara desperat och hosta. Jag kollar ju alltid till han när han hostar, till och med på natten går jag upp. Hoppas denna dag blir lättare…
Idag kommer nämligen en liten farbror med skägg 🙂 ska bli så kul!! Annars är planen att fara och höra Neo’s faster Frida sjunga idag..får se om det blir joypeak också..om inte annat blir mor och far glada av att de oss, dom bor ju grannar med de.

Nu ska ska jag stiga upp och göra frukost och väcka min stora prins, den lilla sover fortfarande 🙂

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Neo 6 månader idag

  1. Jag vet hur jobbigt det är! Men ge det tid, även om det är svårt. Du vinner på det i längden. Efter en eller två veckor kommer Neo att kunna somna och sova så mycket bättre. Det har funkat på alla mina barn, jag hoppas det funkar för dig också. kram

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.