Jag lyckades

Är stolt över mig själv, skrev ju igår att Neo har blivit så svår att lägga i sin säng, han protesterar. Måste ju erkänna att jag har varit slapp med han här i vår. Att han har ibland fått somna i vår säng och sen har vi lagt han i sin. Och att han på dagarna är van att sova i vagnen och jag vaggar den tills han somnat. Så kände att efter riktigt tuffa kvällar i veckan med mycket gråt, så har jag ju gjort fel, har ju tagit upp han och tröstat. Och nu när han skulle sova så gjorde jag som du Jenny skrev, 5 mins metoden, fick verkligen vita mig i läppen för att inte gå in. Och jobbigt för hjärtat att höra han ligga där och skrika och hosta. Men det funkade, gick in 2 gånger sista gången när jag jag han nappen och snutten som han hade kastat i nedre delen av sängen somnade han < ;3 20120615-124745.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Jag lyckades

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.