Väntar på

att älsklingen ska kliva in genom dörren, han är på väg hem från Sundsvall och borde vara snart i Skellefteå. Det var längre än dom hade planerat. Just nu ser jag en av min favoritfilmer som går på tv. Har tänt massor av ljus och gjort de mysigt, Neo ska alldeles strax gå och sova, provade för ett tag sen men då var jag så klumpig och rev ut lampan i fönstret så den gick i tusen bitar och jag var tvungen storstäda sovrummet och då gick de ju inte att lägga ner han eftersom jag var tvungen gå igenom sängarna så det inte hamnade glas i dom.

Annars har dagen bjudit på härligt väder, så vi har gått en promenad och tagit ihop några löv högar och varit hos Jessica och barnen. Tog fram sittvagnen till Neo idag då han gärna vill se vad som händer. Och det var uppskattat.

Imorgon är älsklingen ledig dessutom 🙂 och på torsdag förstås. Härliga tider. Så vi ska hitta på nå kul och ta igen denna dag. Tänk att imorgon blir Neo hela 5 månader <3

Denna fina tavla fick Neo av sin faster i dop present <3

Visst är hon duktig ?? Tycker det är jättelikt

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.