Städ-dag

vilken härlig dag det har varit idag. Vi började att gå Bäckänget på 7 km med Ingrid och Olle. Sen gick jag hem för att packa skötväskan och byta kläder för att sen bege mig till öppna förskolan. Härligt att träffa alla andra mammor och dricka lite kaffe.

Kom hem runt halv 2 så det vart lagom länge, Neo han somnade när vi kom hem. Så då passade jag på att plocka bort lite är hemma och dricka min latte i lugn och ro:) När älskling kom hem så käkade vi middag sen gick vi ut till Jessica och Rikard. Det var ju städ-dag här i byn så vi fick till  ” framtiden ” och krattade lite, men det var inte lätt för det har typ regnat större delen av dagen så marken var ju blöt. Så vi får fortsätta en annan dag. När vi var klara så hjälpte Rikard Jonas att bogsera bilen till verkstsan. Så nu håller vi tummarna att vi inte blir så dyrt.

Så här hittade jag Neo idag <3 han somnade mitt i leken <3

äntligen har " Amore " kommit , det pryder nu kökhhyllan

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.