Härligt med helg

Så är denna helgen snart slut och en ny vecka börjar. Denna helg har bjudit på mycket trevligt. Vaknade på fredag morgon av ett medelande av Magdalena, som hade bakat och hade kaffe massor, så vi steg upp och gjorde oss klara och gick till Magdalena på Södra sida. Vi stannade där till älsklingen kom hem vi halv 4, Hade mycket trevlig att umgås med Erika och Magdalena, Neo han skötte sig fint. Våran bil vart även klar i Fredags, skönt att ha bil igen. Och billigt vart de dessutom.

Lördagen gjorde vi inte så mycket, hade svärmor och Boe på middag, dom fick lite kvalitetstid med Neo, dom är förövrigt i Prag nu och har de skönt!

Idag söndag, så tog vi alla sovmorgon, Neo slog upp sina blå ögon kl halv 10, Kl 10 så var vi påklädda och med mat i magen och gick över till Jessica och Rikard, Runt 12 tiden så gick vi hem och käkade lunch och sen for vi och firade en kompis som fyllde år. Kom hem vid fyra tiden då krattade vi klart framsidan av huset och sen fick vi förbi Jonas farmor på en snabb visit för att sen gå Bäckänget. Vi hade turen att träffa på en älgko som kom rusandes över vägen. OCh Aurora for som en rem och  tog  upp spåret och satt iväg. så vi fick ta och kalla in henne, och på 2 sek kom hon tillbaks.

Jag har just lagt iväg en beställning, en present till älsklingen som fyller år nästa vecka och strax ska vi  krypa ner i snarklådan..Imorgon firar jag och älsklingen 8 år tillsammans och fyra år som förlovade <3

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.