Skönt med helg

Så skönt äntligen helg, älsklingen jobbar ju halva fredagar, så han är strax på väg hem. Vi har inte många planer för dagen, blir att fara och handla lite senare så vi kan börja baka under helgen.

Just nu sover lilleman och hoppas han sover ett tag för han var gode trött, jag ska strax också krypa ner i sängen och vila en stund. Natten från Neos sida var lugn nu var de Aurora som har ätit nått olämpligt och velat ut stup i kvarten. Så jag är rätt trött.

Gjorde en ljusbeställning med Pär igår, han var snäll och stannade på IKEA åt oss. så nästa vecka kommer de massor med  ljus till oss 🙂 Tror han tyckte det var lite pinsamt att betala, och hon som satt i kassan tyckte de var många ljus han köpt och då sa han att det inte var till han och att detta var bara på fyllnad, då skrattade hon.  Neo fick sig en handduk med luva.

Nu blir de vila en stund 🙂

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.