Måndag it is

Jaha då var de en ny vecka, en vecka som har massor av roliga saker inbokade.

Helgen var lugn, Lördagen tog vi en lång sov morgon hela familjen, Neo vaknade först kl 9 men efter mat och ren blöja så somnade han om mellan jag och Jonas och vi vaknade nästa gång kl halv 2 🙂 åh så skönt de var. Kl 15 kom svärmor och Boe och hade med sig mat, diskuterade lite om dopet, och Neo vart som vanligt ompysslad <3 Nått som Neo nästan aldrig gör nuförtiden är att somna i nåns famn men Boe lyckades 🙂

Sover gott hos farmor <3

Resten av kvällen tog vi de lugnt,hade besök av Sandra och Stefan såg en riktigt bra film som svärmor och Boe tipsade om; huvudjägarna. Det är en av dom bästa filmer jag sett på länge, så har ni inte sett den, så gör de!!!!

Bakade lite kakor till dopet, vart inte riktigt nöjd med dom :/ så ska göra en till sats och göra om receptet lite.

Igår söndag så hade vi ju som vanligt babysim, denna gång fick älsklingen bada själv med lilleman och jag fick agera fotograf 🙂 Gud vad man ser vad han har utvecklats, är så roligt. Har var jätte pigg och super glad. Det trodde inte jag han skulle vara eftersom han vägrade att somna på förmiddagen inte ens när han hade ätit. Han somnade på väg ner till stan. Men tydligen så räckte de för att han skulle orka..

Samling

Provar badringen med pappa

Neo dyker

Hej pappa 🙂

Stjärnan var en rolig leksak

När vi kom hem från babysimmet så gick vi och vilade hela familjen, riktigt skönt sen for älsklingen och spelade innebandy och jag och Neo passade på att baka bullar. När älsklingen kom hem så vart de mys i soffan

mina fina <3

En perfekt avslutning på denna helg

 

Idag har har som vanligt varit ute och gått Bäckänget med dom andra mammorna, skönt att få röra på sig. Just nu ligger Neo och sover sin förmiddagslur och jag ska passa på att tvätta.

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.