Tisdag kväll

Idag har min bror och hans dotter och pappa varit här och hälsat på hela dan 🙂 Och Neo har blivit bortskämd av sin farbror som vanligt.  Dom stannade på middag och såg hockey, Li for hem vid 15 för hon skulle på Bio med sin stora syster<3

Jag och älskling har handlat lite nya kläder till lilleman 🙂 eller det var nog mer jag som stod för handlingen 🙂 och han betalade 😛

Dessa fina byxor och tossor från geggamoja

Och denna coola outfit:

Denna skjorta med slipover

Imorgon är vi bort bjudna på middag hos Peter G Nilsson, ska bli trevligt. Och ser framemot maten som alltid är super god. Dessutom blir man så bortskämd hos honom 🙂

Annars fick jag tummen ur och bokade ett dop datum så nu är de bestämt och lokal bokad. Nu håller jag på med inbjudningskoret, ska bara ta fram alla adresser till alla gäster så vi kan köpa färdigtryckta kuvert, ja, jag  vet jag är lat 🙂

Jag och älskling började planera sommaren vad vi ska fixa på huset och om vi ska åka nånstans. Men vi är inte klara med vår planering än.

Dags att gå och lägga sig så man orkar upp, fast ska inte klaga han sover hela natten och vaknar kl 7:30 äter och får ny blöja sen somnar han om och vaknar mellan 11 och 11:30 🙂 så jag får rejäla sovmornar om jag vill.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.