Härlig Söndag

Vilken mysig Söndag vi har haft. Skulle börja min Söndag med att kolla på Vasaloppet, vaknade kl 6 och var sjukt trött, så bestämde mig för att ligga och dra mig en stund, trodde det inte var så länge kvar innan Neo skulle vakna för lite mat. Men jag somnade visst och vaknade runt 10 tiden :/ Typiskt!! Men skönt att få lite mer sömn på kontot. Neo han var vaken, låg och pratade och kollade in taket 🙂 mammas söt onge.

Steg upp och tog en dusch,och gjorde oss klara för dagen. Ställde mig och gjorde lunch, färsk pasta och bacon med en skvätt grädde i. Smarrigt! Väckte älsklingen så vi kunde käka. Runt 13 tiden drog vi mot stan för att fara och hälsa på Jonas Mormor även Neos farmor och Boe var där. Mormor Ingrid vart då väldans glad över att träffa Neo. Hoppas det inte dröjer allt  för länge innan vi far dit igen.

När vi varit där for vi och tvär hälsade på min Mamma och Pappa, mamma far bort nu i veckan så hon ville träffa oss innan hon far eller det var nog mer Neo hon hon ville träffa 😀

På väg hem ringde svärmor och undrade om vi skulle ta och käka mat ihop, så hon bjöd oss på pizza 🙂 Tack !!! Hon och Boe var super gulliga och skotttade fram så dom kom åt en gungstol som dom tog med sig till oss. Som uppskattades av alla i familjen 🙂

Och när vi satt och drack kaffe efter maten så fick vi besök av Jonas kusin Tina med familj. Dom var och lämnade Olivia hos hennes  morfar där hon ska tillbringa sitt Sportlov.

Sen har kvällen varit lugn, var tvungen ringa till 1177 och höra mig för kring Neo. Det var längesen han bajsade, förra Söndagen för att vara exakt. OCh började googla och vart lite rädd att han kunde ha förstoppning. Men hon kollade och för ett spädbarn kan det ta upp till 2 veckor mellan bajsningarna fick vi veta, så nu kan jag släppa på min oro. lägga min energi på annat.

Nu är klockan massor och måste isäng

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.