Soft Söndag

Vaknade Kl 10 av att  Neo låg och jollrade i sin säng, tog han till vår säng i hopp om att han skulle somna om, men det ville han inte. Så då var de bara för mamma och pappa att stiga upp. och en stund senare vaknade Li. hon underhöll sin lillkusin medan jag plockade bort och dammsugade bort lite popcorn. Sen kom vi på att vi skulle göra våfflor, så ringde Jessica och Rikard för att höra om dom ville komma över och äta med oss. Och självklart ville dom de. Riktigt mysigt hade vi.

Älsklingen har just dragit till innebandy träningen och Neo ligger och sover här bredvid mig i soffan <3 han har sovit större delen av dagen hos mig åh det har varit så mysigt. Man måste ju passa då tillfälle ges:)

Älskar såna här helger som är fullt av familjemys. Och på Tisdag är en till sån dag :=) då älskling jobbar bara halv dag!

Nu ska jag passa på att njuta av min latte med lite kanel på innan Neo vaknar till liv 🙂

Sover sött

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera