Babysim

Ikväll när vi satt och tittade på hockey så passade vi på att anmäla Neo till babysim. Och vart riktigt förvånade att vi fick svar redan ikväll, att vi kom med. Så nu på söndag ska vi babysimma eller älskling och Neo ska babysimma. Åh så roligt! lite pappa och Neo tid <3  men jag måste ju självklart med, jag som e matlåda 😛

Neos farmor var här och myste med han ikväll, skönt att få lite avlastning ibland. Hon hade stickat jättefina sockar till Neo. Blir premiär för dom imorgon när vi ska ut på en promenad.

Så fina


I
går jobbade älskling bara halv dag, så han var hemma när Pernilla och barn kom och hälsade på. vi hade riktigt trevligt fick super fin kläder till Neo.  Kl 16 när dom for hem så packade vi in oss i bilen och for till stan för att hämta ut våra nya körkort, och köpa färg och vi som inte ska köpa mer kläder till Neo hittade så klart kläder som fick följa med hem.

Min Iphone har pajjat. den råkade ut för en lite olycka, den tålde visst inte ett dopp i toaletten, så nu använder jag mig av en av Jonas telefoner som inte används, en Sony eriksson Experia, Stor skillnad jämfört med ipone.

 

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera