Neo 3 månader och familjemys fredag

Och dagen började med ett besök på BVC, för vägning och mätning och 3 månaders vaccination. Han vägde 3935g och 59 cm lång. Han låg under kurvan lite så vi ska börja ge han lite ersättning efter varje gång jag ammat.  Efter besöket på BVC så for vi in på ica för att handla BABYSEMP 1 och en nappflaska.

Det gick väl bättre än vad jag trodde de skulle gå att ge han sprutan, en i varje ben fick han. Självklart vart han ledsen, men pappa J tröstade och kort efter så var han gladare. Han somnade medans vi var inne på ICA. OCh vaknade 3 timmar senare. Provade att ta tempen och den låg på 37,4 men efter 1 timma började han vara allt mer ledsen och varm så gav han lite alvedon och ammade han, pappa J fick prova ge han ersättning, så fina dom var. Dom såg ut att ha de riktigt mysigt.

Älskar då älsklingen är ledig en hel helg med bara mys, imorgon ska vi fara ut på äventyr men bara om Neo är ” frisk ”  och hoppas att natten blir lugn. Just nu ligger han i sitt baby gym och ” pratar ” och är jätte glad. Så han kanske slipper komplikationer med sprutan.

I eftermiddag har vi suttit och valt ut 3 st bilder som vi ska göra till canvas tavlor, här får ni ett smakprov på  en av dom

här är den ena

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.