Kvällens pyssel

Denna dag har gott sjukt fort. Har inte gjort så mycket, fick besök av Rikard och Jessica med barn en liten stund i eftermiddags. Sen satte jag mig och fyllde i Neos bok ” Mitt första år ”

Denna fina bok fick Neo av sin farmor i julklapp

Sen kom pappa J hem 🙂 han hämtade på vägen hem ut Neos nya pyjamaser som vi beställde från Kappahls webbshop tidigare i veckan. Tok fina är dom, båda är riktigt nöjda

lillfisen innan läggdax

Resten av kvällen roade jag mig med Bebisboken, det är en bok som Mitt första år fast denna kan fyller man i på nätet och kan ge bort till Mormor eller farmor, som vi ha tänkt göra 😉 så nu vet ni de 😛

Så här står de om boken  på deras hemsida :


Från att ha varit något ganska abstrakt om än kanske livligt, i en stor mage kommer det ut en liten, liten människa! Att lära känna denna helt nya personlighet och att följa den fantastiska utveckling som alla små barn går igenom under sitt första år i livet är en av de stora behållningarna som förälder.

Bebisboken är en enkel och användarvänlig sajt där man fyller i roliga sidor om barnets utveckling, skriver ner vad som händer vecka för vecka i dagboken och laddar upp massvis med fina bilder på bebisen. Resultatet blir en fin sajt som man kan bjuda in sina närmaste för att läsa direkt på nätet och när det första året gått är det bara att trycka på knappen och du har en utskriven, fin minnesbok i snyggt bokformat med texter, bilder och söt grafik! Det första året finns dokumenterat i ett fint format som varar till dess din bebis vill läsa sin alldeles egna bok! Bind in den och spara för din och bebisens skull och ge bort den i present till mormor och farmor! ”

Så är de nån som är intresserad av att göra en egen bok till sitt barn så har jag en gratis invite, så kan du börja skapa din egen bok helt gratis. Kostar annars 199 kr. skriv en kommentar, om det är flera som är intresserade så drar jag lott.


I
morgon ska vi in på stan för att köpa en hylla till sovrummet för att sätta upp under tvn, så vi kan ha dreamboxen och blu ray spelaren på. Och även in på Barnens hus för att köpa ett babygym, vart inte sist, vi kunde inte komma överrens om vilken vi skulle köpa, så vi sköt på de. Men just nu står de mellan dessa:

1

2

3

Vilken tycker ni? 1.2. eller 3?? jag tycker 2:an, den ser mest rolig ut 🙂 och Jonas tycker 1:an eller 2:an

 

Gilla(0)Ogilla(0)

2 thoughts on “Kvällens pyssel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.