Härligt med fredag

Känns som våren inte är allt för långt bort nu, är plus grader och dropp från taken, härligt! Hade tänkt he mig ut och gå men vette sjutton när det halverst stormar ute och är glas halt.

Igår var vi ju på öppna förskolan. Jätte roligt att träffa alla andra mammor i byn, det var även berättar dag, så dagis barnen var med också. Vi kom hem kl 14, Neo hann somna på vägen hem och han märket inte att jag tog av han kläderna och la han i sängen<3 en lite trött kille. Själv däckade jag på soffan och sov till kl 17 🙂 skönt var de då!Helgen blir lugn, jag och Jessica ska iväg till Kåge och kolla in den nya affären som har öppnat, och på söndag ska vi och hälsa på Jonas mormor. Det är dom sakerna som är inplanerade.

Nu ska jag ta och äta lunch, lax med sallad står på menyn 🙂

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera