Tisdag it is

Har ni ätit nån semla idag ?? det har jag gjort 🙂 Jonas äter ju inte semlor så hans farbror kom och hälsade på ikväll och åt semla med mig 🙂

Neo sov som vanligt hela natten och fick väcka han vid halv 8 i morse för hade ett sånt tryck i tuttarna :p och sonen vaknade med ett leende <3 Vi skickade iväg pappa J på jobbet sen gick vi och la oss igen och sov till 12:30. Sen var de bara att palla sig upp för att göra oss i ordning för att hinna med första träffen med den nya föräldragruppen. Jag kände ingen, men älskling ” kände ” en annan pappa. Han jobbar på Neos farfars jobb i Storkågeträsk. Neo var yngst. Ska bli trevligt att lära känna alla. Om en månad har vi nästa träff. Vi kom in på sjukdomar, och sköterskan frågade om våra bebisar hade hunnit varit sjuk, och jo svarade vi, Jaha vad hade Neo då? kikhosta hade han, och vi fick till svar, jaha det var ni som hade de.  haha, vi bara skrattade jag och jonas,  för vi är vist kända överallt. Neo skötte sig riktigt bra. Det var bara dom sista 10 minuterna som han vart lite grinig. Han var otroligt trött, men kom aldrig till ro. Men när vi klädde på honom så slocknade han och vaknade just när maten var klar.

Ikväll har vi varit duktiga, vi skottade av vårat altan tak. Och det var på tiden för det var sjukt mycket snö. Neo fördrev tiden genom att sova sött i vagnen ute, det är nått speciellt med att sova ute. Dom verkar sova så mycket bättre.

Denna familjebild får avsluta inlägget

mina älsklingar <3

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera