Myser i soffan Neo och jag

Då var de onsdag och halva veckan är avklarad, snart helg. Dagen har varit lugn. Det snöar i massor så vi har varit inne mesta dels. Ända gången vi har varit ute är när vi gick till Jessica och hälsade på och drack kaffe och åt en god semla.

Pappa J skulle jobba över ikväll, trist. Men hoppas det inte tar hela kvällen bara. Ska komma på nått smarrigt att göra till middag också. Igår åt vi jätte god kebeb 🙂 kanske det blir de idag också .

Idag hade jag en sak jag skulle hinna med, men senila jag glömde bort. Skulle ringa pastorsexpeditionen och boka datumet för dopet. Men få gå dit imorgon istället, funderar starkt på att gå på öppna förskolan imorgon och det är i samma hus.

Har tänt massa ljus nu i huset, och sitter och myser i vardagsrummet jag och Neo, så bättre kan det inte bli en Onsdag kväll 🙂

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.