Middag hos Peter

Igår var vi bort bjudna på middag hos Peter, och som vanligt så bjöd han på otroligt god mat. Har saknat hans mat måste jag erkänna. Som vanligt så tyckte Neo att han också skulle passa på att äta just när mamma skulle käka. Men det är som vanligt. jag hann äta nästan allt innan han vart jätte arg. Så det var bara att ge han mat.

Nu på morgonen har jag bråkat med mina Sidor på Fk, och suttit i telefon kö. Så jag gjorde rätt anmälan när vi låg inne på barn Med Neo.  Skönt att få de bort gjort och slipper ha de hängandes över mig.

I Torsdags var vi ju på återbesök hos läkaren igen, och Neo fick lämna lite blod. Nu var dom vita blod kropparna nere i 22 000, så det går stadigt neråt vilket är jättebra. Vi har ju aldrig haft samma läkare vilket är lite jobbit, för vi får berätta om hela sjukdoms förloppet varje gång. MEn denna var riktigt bra. Så han tyckte att Neo var så pass frisk och pigg så vi behöver inte komma tillbaka förens om 4 veckor. Skönt!!

Igår var vi till BVC, för vägning och mätning, nu väger han 3873 och var 54,5 cm tror jag.  Hans kurva ser lite konstig ut, men det har ju sina orsaker. Sen var de ytterligare ett läkarbesök och den kollen gick han igenom utan problem 🙂

Nu ska jag passa på att göra bort lite saker medans lilleman sover

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.