Denna jobbiga hosta

Usch vad jag inte tycker om Neos hosta. Låter så hemskt när han hostar. Men inte lika hemskt som det gjorde i början. Han kiknar inte längre. Kom ihåg den onsdag morgonen då hostan vart värre, då trodde jag att han dog efter en hostattak. Skrek till Jonas som låg ock sov. Han har nog aldrig varit så lätt väckt nån gång. Han blev alldeless lila i ansiktet lilla Neo och helt slapp i kroppen. Jag fick panik. Tur att älsklingen behöll lugnet och lugnade mig. han vart så trött efter hostattaken att han somnade, det var därför han vart slapp.

Nu är hostan mycket bättre, han kanske bara hostar 1 gång i timmen. Men man måste hjälpa han under hostan, och se till att slemmet kommer ut. Inte populärt av lilleman.

Nu på morgonen har jag vart lite duktig tagit bort julgranen, men älskling måste hjälpa mig att få upp den på vinden. Sen har jag dammugat, måste passa på när Neo sover. Sen blir de att gå och hämta ved och ta tag i tvätten.

Har ju glömt att berätta, när älskling var och handlade så fick jag jättefina rosor <3 åh vad jag älskar min man!

Gilla(0)Ogilla(0)

3 thoughts on “Denna jobbiga hosta

  1. Skönt att allt går åt rätt håll! Hoppas vi kan komma i sommar så jag får träffa lille sötnosen 🙂

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.