Sjukstuga

har vi hemma nu. Både jag och Jonas är liggandes. Fast älskling börjar vara på bättringsvägen.

Inatt så hade Neo ont i magen, han var vaken mellan 3 och halv 6, så älskling var snäll och tog de passet så jag fick vila lite. världens bästa <3 Och halv 6 väckte han mig så jag fick amma och sen somnade lillkillen  om och sov ända till kl 12. Skönt att så sova 6 timmar i sträck.

Runt 13 tiden fick vi besök av en granne vi hade när vi bodde på sjungande, lite oväntat med jätte kul. Fick en jättefin blommbukett.

Hoppas vi e så pass friska imorgon så vi orkar fara på bröllop. Sen är de middag hos Neos farmor. Och på kvällen har planerat att spendera med goda vänner och sällskaps spel. Blir en stilla lugn Nyårsafton.

Nu ska jag passa på att vila lite medan Neo sover en stund.

Mammas älskling <3

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.