Så har julen passerat

… för detta år. Först var vi hemma hos mina föräldrar och åt jul lunch. Och hade packet öppning. Sen bar de iväg till svärmor för mer julfirande och julmys. Neo sov sig igenom större delen av julafton <3 men då han var vaken så var han go och glad. Han hade då varit snäll i år han fick massor av fina saker av sin farmor och faster.

Annars så har mellandagarna mest bestått av mys här hemma <3 vi har inte gjort mycket. Igår så var vi iväg på BVC, vägde och mätte. Nu väger han 3520g och är 51.5 cm lång. Han börjar vara stor nu.
Neo´s BVC sköterska var snäll och fixade en läkartid till pappa J på Moröbacke vårdcentral, skönt att veta var det är han har nu iaf. Och att det är på bättringsvägen.

Neo har varit lite gnällig idag, mest troligt har han haft ont i lilla magen. enda gången han har sovit bra är om han somnar på mitt eller jonas bröst <3 och där sover han så gått. Men så fort vi lägger ner han i sängen eller vagnen så vaknar han efter en stund. Men under hockeyn var han riktigt snäll och sov sig igenom <3

Har ikväll suttit och kollat runt på olika webshoppar för att klicka hem byxor och bodys till lilleman, men bodys fanns i hans storlek men inte byxor. Så imorgon ska vi in på stan. Vi ska även hitta en bröllops pressent. Vi är nämligen bjudna på bröllop på självaste Nyårsafton, ska bli mycket trevligt. Så det är Neos första bröllop.

Imorgon kväll får vi massor av besök, Jonas morbror och hans moster och hennes sambo Per och Neos faster. ska bli mycket trevligt att träffas, det var ju ett tag sen sist.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.