Onsdag

Fattar inte va det är med mig, vaknar alltid samma tid varje morgon 04:00 och kan inte somna om. Så i morse gjorde jag lite fika och såg på Sunes jul. Kan se den hur många gånger som helst.

Går dagen gjorde jag inte så mycket var ute med Aurora på en promenad och när jag kom hem runt 13 så var jag så trött, gick och la mig och vila och vaknade när älsklingen ringde hem och sa att han var på väg hem, då var kl 17. Kändes som jag bara hade sovit 1 timma. Så det var bara att he sig upp och påbörja middagen.
Hade lite ångest över den tunga plogkanten som vart när plog bilen hade varit i farten, men som tur är så har vi super snäll granne och Tomas tog den när han kom hem :)och hela vår uppfart dessutom, Lycka!!!

Vi har haft sova över besök i natt, Pär har varit hos oss. Riktigt trevlig. Sen fick vi även besök av Tomas från Lbs, men jag lyckades somna i soffan, och jonas satt och petade i mig för jag snarkade 😮 Inget jag bryr mig om längre 😛 kan inte hjälpa de.

Jonas träffade Sid i går på jobbet <3 och han sköter sig så bra lillkillen. Fast Jonas tycker det är konstigt att han är där med nån annan. Och det kan jag förstå. Men snart så kommer han hem <3

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, våran dreambox har lagt av så vi har ingen tv, så jag får sysselsätta mig med nått annat. Vad nu de ska vara…

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.