God kväll

Klockan är strax efter 21, och jag hade snart tänkt gå och lägga mig. Älskling jobbar kväll/natt han vet väl inte riktigt själv när han slutar. Trist bara att jag inte sett han på hela dan. Och han hade en handlings lista på grejer vi har slut hemma, riktigt trist. Vi har typ ingen mjölk och massa andra saker som jag vill ha. Men nu får jag vänta tills imorgon kväll. Inte mycket att göra åt saken.

En sånn här gång är de lite trist att våran dreambbox är pajj, hade varit ett bra tidsfördriv nu när älskling jobbar.
Har nyss varit och gått med Jessica och Kaiser, riktigt halkigt är de ute nu. Tur jag hade Aurora. Vart en lagom sväng runt lilla Brönet.
Mina händer är så svullna nu att det börjar göra ont, känner jag nu när jag ska börja greppa grejer :/ Hoppas det bara inte blir värre.

Nä ska göra mig ordning för sängen och slå på lite Sunes jul 😀

God natt

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.