Äntligen fredag

Sitter och väntar på att min älskling ska koma hem från jobbet. Igår hade han jobbat över 30 timmar på raken utan sömn. Usch va trött han var igår när han kom hem, direkt efter middagen så slocknade han i soffan och vaknade när det började rulla in folk som skulle se matchen med oss. Tur att det är helg nu och han är ledig så han riktigt får vila upp sig.

Min förkylning börjar bli bättre 🙂 och det känns skönt. Sover som en kratta på nätterna vaknar tusen gånger. Så känns som jag bara sover och sover på dagen och är konstant trött.

Jag och älsklingen pratade i morse när vi satt och åt frukost, att vi kanske ska ta och plocka fram julgranen i helgen. Så tidigt har den nog aldrig kommit fram. Men eftersom vi inte vet när bäbis vill komma ut så.

Besöket hos bm igår fick jättebra, Sf måttet hade vuxit hela 1 cm 😀 tror de nu är 34 cm och hjärtljudet var perfekt 150. iaf vi inte har fött så fick vi en tid för ett nytt ultraljud söndagen den 18 December, och för igångsättning. Men hoppas att vi då har vår lilla/e här hos oss..
Vi passade på att fråga vår bm om måndag om hon tycker det är så smart att fara. Men det ända hon tyckte vi skulle göra är att lyssna på kroppen. Om det inte känns bra så stannar vi hemma, vill inte vara massor av mil ifrån ett sjukhus iaf det sätter igång, och vill ju föda här i Skellefteå.

/Sandra, som längtar efter vår bebis

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.