God kväll

Just nu sitter jag på Jonas jobb. Han var tvungen att jobba ikväll/natt. Så jag kommer att tillbringa min natt på Jeloin 🙂 Tur att det finns datorer och en soffa jag kan sova i.
Imorgon kl 13:30 har vi tid hos vår Bm. Förhoppningsvis sista gången 😛 Men det tvivlar jag på.
På måndag ska vi äntligen fara och hälsa på mamma <3 om vi nu inte ligger på BB då går de ju inte. Så jag älskling och min bror Danne är de som åker till Vidsel tidigt på måndag. Ska bli så roligt att se hur hon har de där borta. Jonas ringde dit ikväll och berättade att vi kommer men att vi inte kommer sova över, eftersom vi vet ju inte när det sätter igång. Men nu vet dom iaf att vi mest troligt kommer att komma och mamma blev väldans glad. Och det glädjer mig.

Annarsså har jag inte gjort så mycket idag, mest legat och vilat. Regnet har stått som spön i backen tyvärr. Så inte ens hundarna var så sugna på att gå ut.
Var meningen att Frida skulle sova hos oss, men då när älsklingen liks skulle åh jobba så åkte hon tillbaka till stan.

Så här tråkigt såg de ut utanför vårt fönster tidigare idag

Vill ju ha snö, inte regn

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.