Hos barnmorskan igår

Känner mig utvilad idag. Somnade på soffan vid 21:30, tills älskling väckte mig när de var dags att krypa ner i sängen. Så har sovit ca 10 timmar. Och kom inte ihåg när jag fått sova så många timmar i sträck.
Besöket hos barnmorskan gick bra, Vi sammanfattade graviditeten. Hon skrev att vi var lugna och trygga blivande föräldrar. Sf måttet hade inte växt nått sen senaste besöket, så det var 30cm och hjärtljudet låg på 138. Fick en ny tid för en extra kontroll nästa torsdag, men bara ett snabb besök sa hon och har de inte växt nått igen blir de säkert ett till ultraljud. Sen fick jag en hos en läkare tid på Måndag, Och hoppas på en sjukskrivning för ryggen.
Idag var de ju jobb egentligen men unnade mig en dag ledigt istället. Inte helt fel, när älsklingen bara jobbar halv dag idag. Ska möta mamma på stan och ta en fika när älskling slutar.

Strax ska jag ta tag i städningen av huset. Är så skönt att inte behöva städa nått under helgen.
Helgen är i nu läget rätt oplanerad. Vi får se vad vi hittar på för nått kul.

Ha en fin dag!

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.