Barnmorskan idag

Hade en tid hos bm idag bara för att kolla om Sf måttet hade blivit nå större. Men det visade sig att det låg på samma dvs 30 cm. Så vi fick en tid för ett till tillväxt ultraljud på tisdag. Så hoppas allt är bra då.

Pratade med mamma ikväll och fick veta att att hon inte kommer att vara hemma när bebisen kommer till världen, hon far på måndag och kommer hem den 19 december, hela 5 veckor utan mamma 🙁 vart jätte ledsen. Så har suttit och gråtit en skvätt ikväll. Men det är för en god sak. Imorgon ska jag fixa en foto ram och kopiera våran ultraljuds bild och ge den till mamma så hon har nått att titta på 🙂 hoppas hon blir glad.
Vi ska fara ner och hälsa på henne i helgen, så det ska bli kul och lite jobbigt. Men som sagt tiden kommer att gå fort.

Annars idag så har jag städat, dammsugit 2ggr och skurat golven. Det är de jag gör på dagarna. Imorgon lite grejjer inplanerat, ska fixa kortet till mamma sen måste jag fylla i och skicka in lite papper till Fk. Fick svar idag att jag får hel graviditets penning. Så det är bra.

God Natt på er!!!

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.