Bara 21 dagar kvar

…till bf. Tiden går helt galet fort juh. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Kl 17 ska jag rulla mot stan för vi har träff med våran föräldragrupp på Stigs, Spännande!!!

Helgen har vi mesta dels varit hemma. Älsklingen har jobbat. Och jag har legat i soffan 😀 Har haft besök av Jonas kompisar också, som börjar gå mig på nerverna. Kommer inte ihåg när vi var själva en fredag/lördag kväll senast. Snart får dom en släng av min hormoner. Är spyless!

Igår vad de ju Farsdag, vi började fira min pappa. Fick en fantastiskt god Lunch av pappa 🙂 entrecote med hemma gjorda pommes och en super god sås till de och sen hade mamma fixa en jättegod chokladmouse tårta, tror jag åt halva själv 🙂 vart att säga hejdå till mamma som åker bort i 5 hela veckor. Hon fick en liten bild på bebisen som hon kan ha med sig, För hon är ju den som får se den sist, tråkigt nog.
Senare på eftermiddan for vi till Jonas pappa och grattade. Fick även tårta 🙂 så vi åt gått hela dagen igår.

När vi kom hem så var de dags för älsklingen att fara och träna innebandy, längtar verkligen tills jag kan ställa mig i mål igen. Är så roligt när jonas kommer hem och berättar allt som hänt och vilka som får sina utbrott 🙂

Imorgon ska vi ju på ultraljud igen, ska bli spännande att få se bebis igen <3 och hoppas allt är Ok där inne.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.