Natten till måndag

Så var vi på besök inne på förlossningen

Det hela började under söndagen då jag tyckte att bebis inte rörde på sig så mycket eller om jag ska vara ärlig inget alls. tänkte inte så mycket på de. utan det var på kvällen och innan jag gick och la mig som jag börja grubbla på allvar, och Jonas tyckte att vi skulle ringa in till förlossningen och höra vad dom säger. Men jag tyckte att vi kan ju avvakta tills imorgon ( måndag ) men kunde inte somna utan låg och grubblade. Till slut ringde väckarklockan 03:15 och hade inge sovit många timmar. Och steg upp och gjorde ” frukost ” och började googla och läste lite olika knep hur man väcker bebis. Dricka kallt, fick ingen reeaktion, duscha kallt, ingenting hände, ” buffa på magen ” kändes som ingenting hjälpte. började få lite smått panik, så tänkte att kan ju ringa in och kolla med dom på förlossningen. Slog numret, och det är upptagen.
Ringde i en 1 timma och det var fortfarande upptaget, då började jag bli arg. Så ringde istället 1177 och vart kopplad direkt till förlossningen. Och dom hade massor av frågor vi fick svara på. Och dom tyckte att det var ju lika bra att vi skulle åka in. väckte upp älskling, och sen var vi iväg.

Älskling sprang typ in på förlossningen jag hade svårt att hänga med i hans tempo <3 fick en barnmorska som Jonas känner så det kändes ju tryckt. Vart kopplad till en apparat som kollade CTG kurvan och allt såg bra ut. Bebisen hade huvudet nedåt. Och när hon hade bökat klart med magen så började bebis röra sig <3 åh vilken lättnade det var. Såg på älskling hur han andades ut och hur skönt det var att allt var ok. Fick ligga kopplad i 30 min. Sen tackade vi för oss 🙂

På Torsdag har vi nästa tid på MVC, hoppas att SF måttet har blivit mer är 27 som det var sist. Och ska bli intressant att höra vad hon säger om tillväxt ultraljudet som vi gjorde.

Strax ska jag ta och gå och lägga mig ska upp och jobba kl 05:00 imorgon, natti natti!!!!

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera