Lördag

Har inte haft orken att skriva på några dagar. Jobbar heltid nu, och orken tryter. Så på måndag ska jag skicka in papperna till fk om havandeskapspenning. Både jag och älskling sover dåligt nu, och jag som börjar 05:00 så orkar jag inte att bara få 3 timmars sömn.
Pappa var super snäll och fixade mitt arbetsgivar intyg som var fel skrivet. Och dessutom kommer jag få pengar för att min lön har varit fel. Han är så snäll min pappa. Nästa helg fyller han år, och planerna är att fara ut och äta, måste ju hitta på nått mer för han. Han fyller 65 år, mamma tycke vi skulle ta med han och spela boul 😀 som övriga pensionärer gör haha.

I torsdags hade vi tid på MVC, och allt såg bra ut. Skönt! hjärtljudet låg kring 150 och SF måttet var 30 cm. Så det hade växt hela 3 cm sen sist.

I morse när vi vaknade, så låg de ett vitt täcke på marken 🙂 så mysigt. Men nu är första snön borta och ner kommer regn istället. Planerna för dagen är inte så många, hockeyn börjar kl 16:00, sen är dagen/kvällen oplanerad.

Ha en fin dag!!

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.