Måndag igen

Dags för en uppdatering. Har haft en super mysig helg. Fick fin besök av Sandra och tyra i lördags <3 Vårat smink hade kommit så fick mig en lite lektion av min ” staylist ” 😀 och vi passade på att kärga och klippa håret. Tack vännen!!! vart super nöjd <3
Söndagen spenderade vi i Kusmarksliden, Jonas och Frida kollade igenom deras saker som fanns på vinden. Sen vart vi bjudna på hemma gjord palt 🙂 åh så gott det var.

Idag ringde mamma och väckte mig ( 11:30 ) haha gud va jag kan sova nu förtiden. OCh frågade om vi inte skulle träffas på stan, och käka lunch. Och det tyckte jag var en utmärkt idé. Och en timma senare så satt jag i bilen på väg. Men hinner bara svänga ut på Jörnsvägen så ser jag att en lampa som tänds. Och att den betydde att det var något fel på airbagen och att en teckniker behöver kolla på bilen. Så det var bara att köra raka vägen till Ford och lämna in bilen på service. Och där ser dom att den lilla servicen måste göras, och att byta batteri i våra nycklar. Så hoppas det inte tar allt förlång tid innan vi får tillbaka ”kjelle”

väl inne på stan bara en timme försent så bjöd mamma på lunch <3 och det behövde jag. Och hon hade redan shoppat loss till bebbo. Denna gång vart de, 2 overaller, 2 mössor, 2 pjamaser, en filt, en kanin, reflex till vagnen, 1 dress, 1 par byxor mm.
Gick in på babyproffsen och visade våran vagn, som står där och väntar på att bli hämtad 🙂 mamma tyckte den var jättefin.

Vid 16 tiden for jag ut till Jonas jobb för att hämta Jonas. Vi har träff föräldragruppen och denna gång var de om förlossning. En intressant ” föreläsning ” och fick många bilder i huvudet så jag nästan inte kunde hålla mig för skratt. Är inte så oroliga att föda och att det ska ta ont, tycker att jag har hög smärttröskel.

Har haft en del sammamdragningar idag, men annars så mår jag bra. och bebbo har varit livlig den med.

Dålig bild på min nya frisyr

Bortskämda bebis <3

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.