Vart tar tiden vägen??

Den rusar bara iväg, tycker att jag inte hinner nått. Iaf så har jag trimmat Tyra ikväll, så hon är fin tills utställningen. Nu är de bara min egen hund kvar, när ska jag hinna med han ?? det blir väl natten mot som vanligt 😉 man lär sig aldrig. Ska inte klaga, älskar livet lust nu.

Hjärtat var och körde cross idag med vännerna  medans jag var och jobbade några timmar. Gjorde biffar på 21 kg färs. De ni 😉

Idag har jag och älsklingen köpt första saken till vårat barn <3 lägger in en bild  vid senare tillfälle. Nu är klockan snart 01:30 hade tänk upp tidigt imorgon för att ta tag i hemmet 🙂 älskar att dona på när bara jag är vaken 🙂 Letat efter ljus och lykta efter en plommonlila öronlappsfotölj som jag vill ha i min läshörna men har inte hittat den rätta.

vart ett trist inlägg utan bilder.

God natt på er!!!!

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.