Så skönt med regn

Så skönt att de är lite sämre väder nu har åskat lite idag och i kväll kom regnet. Mycket bättre luft blev de.

Idag så har vi haft Lia ( sid´s syster ) på besök. Har trimmat och gjort hon fin till utställningen till på Lördag, Vi ska och ställa på internationella i Piteå/Sjulnäs.

Igår följde jag med och kollade på när älsklingen var och körde cross i Storkågeträsk, dom var 4st som körde.  Så jag följde med som fotograf 😛 var ganska skönt att vara ute en hel dag, hade med mig en bra bok som jag läste ut. Vi kom hem kl 19 så det vart en sen middag.

Skorven i magen är riktigt livlig på kvällen nu 🙂 speciellt då vi ska se film. Än så länge är de inga direkta sparkar utan det känns mer som en lite större fisk jag har i magen som sprattlar. Riktigt mysigt.

Fick ett ryck i kväll och städade köksskåpen, så nu är de fint i köket.

Jag & Jonas har nu suttit på kvällarna och kollat in lite barngrejjer och har hittat en jättefin overall som h*n ska ha i vinter, och annat lite smått och gott.  Har även hittat en vagn som vi båda vill ha, men nu återstår de bara att välja färg, och det blir svårt.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.