Stadsfesten i dagarna 3

Vilka dagar de har varit. I torsdags började de middag med underhållning i hallen på nordanå. Värd för kvällen var Peter Brynolf han gjorde några riktigt grymma trolleritrix. En riktigt trevlig kille. Middagen var väl ingen höjdare. Behöver inte säga nått mer. Sen var de ju 70 tals tema med många utklädda 🙂 som bords granne hade jag ägaren på Elof, han tyckte jag var jättelik mat-Tina , hmm hur tänkte han nu? Ingen annan tyckte de. Men han sa det var en komplimang för hon är grymt sexig enligt honom :p
Kvällen slutade vid 1 tiden då var jag så trött.

Fredag; började kl 18 med middag på Johanna i parken när vi kom dit hade dom bara dukat för 120 och vi var 170, och till svar fick Anki; jaha ni skulle äta samtidigt?? Jävligt korkat svar. Klart vi ska de! Maten var inget att hurra för heller en torr köttbit lite lax och potatis en en kallsås och en soppa som var de äckligaste jag har ätit! Är de svårt att göra god mat i denna stad?? Tydligen. Sen gick ner och satte oss i ett tält mötte upp storebror 🙂 vi satt och snackade en stund sen gick vi vidare. Såg Robyn och sen var de hemgång. Hade riktigt ont i mina fötter, så det var skönt att komma hem.

Lördag; vi dåv till 15 sen tog vi de lugnt och såg lite tv. Vi skippade middagen på Johanna i parken, vilket var en bra ide, ingen höjdare denna gång heller tydligen. Vi åt ute och vid 21 kom vi till till dom andra, stannade där hela kvällen åt natta mat som inte räkte till alla och men fick vänta riktigt länge innan dom hade fyllt på, dåligt. Borde vara bättre. Men stannade där till 01 sen gick vi nått vara på festivalområdet men var så spyless och Inge roligt att vara nykter och gravid med massa fulla personer.

Idag söndag har varit en vilodag 😉 vi gick ner och badade hundarna. Aurora badade frivilligt har nog aldrig hänt. Men trött var dom när vi kom hem. Sen fick jag ett ryck och började sy en ny duk som jag hoppas blir klar imorgon.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.