Söndag

Vet inte vart jag ska börja riktigt. I Torsdags var jag och Jonas till Umeå för att hämta Jonas syrra som kom med flyget. Jag och Jonas passade på att käka middag där. På väg hem började jag känna mig konstig och febrig. Så när vi kom hem så kröp jag ner i soffan och vi slog på en film Insidious en skräck film 😀 Riktigt bra!!!
Sov som en kratta hela natten, vaknade kl 5 av att jag mådde så jävla dåligt. Bodde på toan nästan. När Jonas drog till jobbet runt 8 så ringde jag sjukvårdsupplysningen. Och trodde jag hade drabbats av den här vatten parasiten som finns i vårt dricks vatten. Vi har kokat vattnet i en månads tid nu. Men det visade sig att jag drabbats av matförgiftning. Så den restaurangen besöker jag aldrig mer.

På Lördag hade våran kompis 30 års fest. OCh det bästa av allt han fick veta att vilka det var som har busat med han hela veckan.
Jonas var och monterade förra lördagen ett larm under bilen som han kopplade in via släpvagnsuttaget. Så när Rasem skulle blinka höger så lät det högt och tydligt. Så jag var ute på gården och hörde när han lämnade gården haha. Han drog direkt på bilbolaget som skulle felsöka vad det var för elfel på bilen. Tills dom fattade att ljudet kom under bilen. HAHAHA. Rikigt roligt.

Sen var de dax för ” skämt numer 2 ” Jonas och Rikard for till dom mitt i natten och kletade in deras bilhandtag med en illa luktande salva som jag smörjer in Auroras tassar med ibland.

Skämt 3,4,5 Då hade Rasem 3 blocket annonser ute, han sålde bla en gräsklippare av märket klippo fär 900 kr, en Grill och en Motorcykel. Så ca 150 samtal hade han för han var ju billigast i Västerbotten på dessa saker 😀

Skämt 6 Så hade rasem helt slut luft i däcket på morgonen, men Rasem fattade inte att den var nån som hade släppt ut luften utan han tog däcket till däckfirman i tron att det var pyspunka, en en ny ventil införskaffades.

Skämt 7 Då fick han en skylt på gården där det stod grattis Gubbe!!!

Så det var Rasem’s vecka 😀

Det var iaf en lyckad fest. kl 3 kunde vi fara hem. Men det är så jobbigt att vara nykter när alla andra är full. Nu ska jag aldrig mer vara nykter på nån fest, och ska jag vara de så far jag inte. Boring var de. Fulla människor är riktigt jobbiga om man själv är nykter.

Idag söndag har vi inte gjort så mycket. Tagit de lugnt.

Skriver mer imorgon.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.